Korale, 2018

2018 staat geheel in het teken van het 25 jarig jubileumfeest van Korale, ensemble voor vocale muziek.

Op 14 januari werd het koorjaar geopend met een wandeling vanaf de kiosk en de openingsborrel in het Anker te Beek en Donk.
Op 8 april een zeer geslaagd jubileumconcert. Een volle zaal in de Dreef te Aarle Rixtel, een aantal gasten waaronder klarinettrio El Viento, de Tamino’s, Berry Verlijsdonk, Neeltje Prick, Giel Goris, Giel Jacobs en ons eigen Korale, waren de ingrediënten voor een prachtig jubileumconcert.
En dit alles mogelijk gemaakt door de diverse sponsors: Dorpsplatform Aarle Rixtel, Hooglander, Diffutherm, Wesselman, Raadhuis Advies, Rotaryclub Gemert-Beek en Donk-Lieshout en de Gemeente Laarbeek. Hiervoor danken wij u van harte.
Ook een woord van dank aan de beheerders van de Dreef te Aarle Rixtel.
Een andere activiteit was een wandeling op 1 juli in de regio Epen in Zuid Limburg met koorleden en aanhang.

De koorreis van 2018 was grandioos.  We hebben genoten van prachtig weer, goed van eten en drinken, mooie plaatsjes zoals Trier en Bernkastel Kuess. En wat ook belangrijk is: de optredens waren geslaagd zowel in de Sankt Martin kerk te Trier als op de mooie pleintjes in Bernkastel.

Zingen op het plein in Bernkastel-Kues
Op Zondag 9 december was er nog een Kerstconcert in het auditorium van het Elkerliekziekenhuis.
Het koorjaar 2018 werd afgesloten op zondag 16 december 2018 met een kerstconcert in de kerk van Aarle Rixtel met medewerking van Kamerkoor Cantique en Gemengdkoor Euphonia.

Wil je verder gaan naar 2019, klik dan hier