Korale, 2017

Vanaf januari 2017 zijn we druk bezig met een drietal concerten welke plaats zullen vinden in Laarbeek.
Zondag 19 maart vond in de Couwenbergh te Aarle Rixtel ons eerste concert plaats in 2017. Een dubbelconcert met OJO uit Aarle Rixtel. Een mooi concert waar velen van genoten hebben.
Zondag 9 april vond het 2e concert plaats van 2017. Dit maal op de kiosk in Aarle Rixtel en op uitnodiging van Cantique, die hun 25-jarig jubileum vierden. Zij kunnen terugzien op een prachtige dag en wij op een geslaagd concert. Mede door het mooie weer hebben velen de moeite genomen om eens te komen luisteren. We hebben weer een heel mooie “acte de presence” gegeven.
Op 21 mei vond in het Ontmoetingscentrum, Beek en Donk het eerste concert plaats van een serie 3-luik concerten. Deelnemende koren zijn: Eige Wies uit Roggel, Canto-Lirico uit Heel en ons eigen koor Korale. We kunnen terug zien op een zeer geslaagd concert. Jammer was dat door diverse evenementen in Laarbeek en door het prachtige weer de publieke belangstelling iets minder was.
Voor het eerst in de historie van Korale kregen we te maken met het overlijden van een koorlid. Op 7 juni overleed Ietje Knaapen. Ze werd 62 jaar.
Zondag 24 september namen we deel aan het Korenfestival Den Bosch Goes A Cappella, met een tweetal optredens. 2017 werd afgesloten met een gezamenlijk kerstconcert in de kerk te Aarle Rixtel op 23 december samen met de koren Euphonia en Cantique.

 

Wil je verder gaan naar 2018, klik dan hier