KORALE

Ensemble voor Vocale Muziek

Jubileumjaar 2018

Na de Nieuwjaarsreceptie voor leden en aanhang volgde op zondag 8 april onze 2e activiteit.

 
Een volle zaal in de Dreef te Aarle Rixtel, een aantal gasten waaronder klarinettrio El Viento, de Tamino's, Berry Verlijsdonk, Neeltje Prick, Giel Goris, Giel Jacobs en ons eigen Korale, waren de ingredienten voor een prachtig jubileumconcert.
 
En dit alles mogelijk gemaakt door de diverse sponsors: Dorpsplatform Aarle Rixtel, Hooglander, Diffutherm, Wesselman, Raadhuis Advies, Rotaryclub Gemert-Beek en Donk-Lieshout en de Gemeente Laarbeek. Hiervoor danken wij u van harte.
Ook een woord van dank aan de beheerders van de Dreef te Aarle Rixtel.

We kunnen terugzien op een zeer geslaagd Jubileumconcert.

 
Korale en klarinettrio El Viento tijdens de uitvoering van de Nocturnes van Mozart, welke u hier kunt beluisteren:
 
 
Voor meer info over dit concert klik op onderstaande link.

Jubilerend 'Korale'; "Muziek maken en feesten doe je samen"

De koorreis van afgelopen weekend was grandioos.

We hebben genoten van prachtig weer, goed van eten en drinken, mooie plaatsjes zoals Trier en Bernkastel Kuess. En wat ook belangrijk is: de optredens waren geslaagd zowel in de Sankt Martin kerk te Trier als op de mooie pleintjes in Bernkastel.

Op Zondag 9 december was er nog een Kerstconcert in het auditorium van het Elkerliekziekenhuis
en het koorjaar 2018 werd afgesloten op zondag 16 december 2018 met een kerstconcert in de kerk van Aarle Rixtel met medewerking van Kamerkoor Cantique en Gemengdkoor Euphonia.
Bijzonderheid hierbij was dat het het laatste concert was van Euphonia. Vanaf 1 januari 2019 wordt dit koor ontbonden.
Behalve deze concerten zijn er door en voor onze leden en aanhang ook nog andere evenementen georganiseerd zoals een wandeling door Beek en Donk met nieuwjaarsborrel in het Anker, een wandeling op 1 juli in de regio Epen in Zuid Limburg en op zondag 28 oktober een workshop voor koorleden.
Tot slot willen wij onze sponsors nogmaals bedanken:Raadhuis Advies, Diffutherm, Dorpsplatform Aarle Rixtel, Wesselman Accountants Helmond, Hooglander, Gemeente Laarbeek en natuurlijk alle bezoekers met hun financiele bijdrage.

Ensemble voor Vocale Muziek

In memoriam

Woensdag 18 december 2019 bereikte ons het droevige bericht dat ons lid, Maria Roefs, op 62 jarige leeftijd is overleden.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

 

Facebook

Home | Contact | AVG

Copyright © 2020."Korale, Ensemble voor Vocale Muziek" KvK 74073664