KORALE

Ensemble voor Vocale Muziek

Wie zijn wij ?

 
"Korale"
Ensemble voor Vocale muziek
 
 
Vocaal Ensemble "Korale"  bestaat in deze samenstelling sinds september 2011. 
 
In dat jaar gingen twee koren samen verder:  "Kleinkoor Korale": opgericht in 1993 en voortgekomen uit het jongerenkoor Don Capé uit Aarle Rixtel.  "Kalliope": gestart in 1983 in Beek en Donk en haar gehele bestaan onder leiding gestaan van Giel Jacobs. De leden zijn verspreid afkomstig uit de kernen van Laarbeek en enkelen uit onze buurgemeenten. Beide koren zongen voornamelijk a capella, zonder instrumentale begeleiding, en hun repertoire sloot goed op elkaar aan. Belangrijke redenen waarom de samenvoeging rimpelloos is verlopen.

Het koor staat sinds september 2015 onder leiding van Hans van Zeeland.

Inmiddels zijn er in de nieuwe samenstelling optredens geweest in Eindhoven, Nuenen, Gemert, Middelburg Volkoren en uiteraard in onze eigen gemeente Laarbeek, met optredens in Beek en Donk (Muziektuinpodium), Mariahout tijdens het Laarbeeks Korenfestival en hebben we een aantal kerstconcerten gegeven in Aarle Rixtel en Beek en Donk. Tevens waren er koorreizen naar Oxford in Engeland en bezochten we Gent in België.
 
Wij repeteren wekelijks op donderdag in de Dreef te Aarle Rixtel van 20.15 uur tot 22.30 uur.
Daarna is er altijd nog een gezamenlijk gezellig uurtje.

 

Verdere info bij:

M. Cranenbroek: 0499-422781 of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ensemble voor Vocale Muziek

In memoriam

Woensdag 18 december 2019 bereikte ons het droevige bericht dat ons lid, Maria Roefs, op 62 jarige leeftijd is overleden.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

 

Facebook

Home | Contact | AVG

Copyright © 2020."Korale, Ensemble voor Vocale Muziek" KvK 74073664